Bretzels, petits pains salés ou bagels

Bretzels, petits pains salés ou bagels

4.6 184 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 55min
6 portions

Ingrediënten

  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 1150 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le papier cuisson
  • 10 g de sel
  • 35 g de beurre mou
  • 2 c. à café de sel
  • 100 g de bicarbonate de sodium
  • 1 œuf battu
  • quelques grains de gros sel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1519 kJ / 363 kcal
Vetten 8 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...