白胡椒猪肚汤

白胡椒猪肚汤

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 15min
5 人份

Ingrediënten

  • 猪肚 (约450克)
    1
  • 2 - 3 小撮
  • 白胡椒粒 (8克)
    2 ½ 茶匙
  • 1700 克
  • 全鸡腿 (约350克),带皮和骨
    1 个
  • 当归片
    8 克
  • 新鲜芫荽 根和叶分开
    2 小支
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 枸杞子
    12 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 119 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 883 kJ / 211 kcal
Vetten 11 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...