Apparaten en accessoires
Piza Vénus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 doses
Ingrediënten
Massa
-
água200 g
-
azeite50 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65400 g
-
sal1 c. chá de
Cobertura
-
queijo mozarela cortado em pedaços300 g
-
azeite50 g
-
cogumelos frescos laminados350 g
-
salsa picada1 c. sopa de
-
sal½ c. chá de
-
molho de tomate200 g
-
atum em lata escorrido300 g
-
salmão fumado250 g
-
crème fraîche200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
29 g
Calorieën
0 kJ /
553 kcal
Vetten
30 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche de espinafres com base de batata
1u. 20min
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1u. 20min
Piza Margarita
1u. 45min
Piza de restos
4u. 40min
Piza picante
1u. 20min
Piza com base de curgete
2u. 10min
Almôndegas de puré e carne
3u. 30min
Piza vegetariana
1u. 45min
Piza bolonhesa
1u. 45min
Piza 4 estações
1u.
Lasanha
1u. 10min
Piza a metro
1u. 10min