Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
of 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 774 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Picadillo con rajas
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Picadillo
25min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Tinga de pollo TM6
30 min
Carne en su jugo
35 min
Stroganoff de res TM6
1hod.
Adobo con carne
50 Min
Frijoles negros
14h
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5u. 5min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min