Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
of 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 774 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo con rajas
25 min
Picadillo
25 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Salpicón de res
1h
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min
Adobo con carne
50 min
Carne en su jugo
35 min
Frijoles negros
14 Std.
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2j 15 menit
Frijoles charros
35 min