Apparaten en accessoires
Pastafrola de membrillo
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
Masa
-
100 g de azúcar
-
200 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
-
2 huevos
-
1 cucharadita de polvo de hornear
-
400 g de harina 0000
Relleno
-
700 g de dulce de membrillo en trozos
-
70 g de vino dulce (Oporto, Marsala, Brandy)
Montaje
-
1 de clara de huevo ligeramente batida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
3448 kJ /
824 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
134 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pastafrola de membrillo
2u.
Bizcochuelo de vainilla
40min
Chipa
30min
Rogel
2u. 20min
Pepitas
55min
Budín de mandarinas
55min
Budín de naranja
1u.
Empanadas de humita
1u. 30min
Cuadraditos de limón y amapola
45min
Tarta de jamón, queso y tomate
1u. 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1u. 25min
Tarta Pascualina
1u. 30min