Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g harina 000 (y algo más para espolvorear)
- 260 g de harina 0000
- 30 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 200 g de leche
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 60 g de manteca en trozos, y algo más para enmantecar el molde
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 73.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de papa
1 godz. 10 min
Tarta Pascualina
1h 30min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Alfajorcitos de maicena
1h 50min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Postrecitos de chocolate
1h 20min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20min
Marquise de chocolate
2sa 40 dk
Galletitas de manteca
50 min
Chipa
30 min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Budín de naranja
1 godz.