奶香牛肝菌酱汁

奶香牛肝菌酱汁

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 干燥牛肝菌
    12 克
  • 30 克
  • 褐菇 切片(见要诀)
    100 克
  • 黄油 切块
    50 克
  • 红葱头 一切二
    60 克
  • 干白葡萄酒
    120 克
  • 鸡高汤
    200 克
  • 稀奶油(约含18%脂肪)
    125 克
  • 面粉
    25 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    2 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 1636 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 3309 kJ / 789 kcal
Vetten 62 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 49 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...