奶香牛肝菌酱汁
TM6

奶香牛肝菌酱汁

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 克 干燥牛肝菌菇
  • 30 克 水
  • 100 克 褐菇 ,切片(见要诀)
  • 50 克 黄油 ,切块
  • 60 克 红葱头 ,一切二
  • 120 克 干白葡萄酒
  • 200 克 鸡高汤
  • 125 克 奶油(约含18%脂肪)
  • 25 克 面粉
  • ¼ - ½ 茶匙 盐
  • 2 小撮 现磨黑胡椒粉

Voeding
per 1 一份食谱
Calorieën
3309 kJ / 789 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
49 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1636 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten