Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de frijol bayo entero, enlatado, o frijoles cocidos, escurridos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de chile poblano, desvenado y en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 diente de ajo
- 150 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 750 g de agua
- 2 cubos de caldo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 chile chipotle adobado, (opcional)
- 150 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1137.2 kJ / 271.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz a la mexicana
50 min
Croquetas de atún
1h 30min
Arroz blanco con verduras
40 min
Tortitas de papa
1h
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Papas con chorizo
40 min
Fetuccini a la crema
30 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Arroz en caldo de jitomate
30 min