Apparaten en accessoires
炒綜合蔬菜(高湯用)
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)170 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)130 - 150 克
-
西洋芹 切塊(約1公分)70 - 90 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Natrium
171 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
基礎高溫料理
19 recepten
Taiwan
Taiwan