Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 200 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Zucker
- 20 g Hefe
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ½ TL Chiliflocken
- ½ TL Pfeffer
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, halbiert
-
200
g Putenbrust-Aufschnitt
of 200 g Schinken, in Scheiben - 15 Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3074 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Tomatenstrudel mit Reis
45min
Monkey-Bread-Auflauf für zwei
1h 45min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Pull Apart Bread
2 Std. 50 Min
Gözleme mit Feta
1h
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Ajvar-Röllchen
2h 20min
Käse-Salami-Twister
1h 50 min
Ofen-Burger
1h 45min
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1h