sous-vide慢煮牛肝菌

sous-vide慢煮牛肝菌

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 1500 克
  • 新鲜牛肝菌 一起二或一切四
    200 克
  • 1 小撮
  • 无盐黄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 6 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 391.5 kJ / 93.5 kcal
Vetten 8.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...