Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 粒 蒜頭
- 50 克 洋蔥, 對半切
-
30
克 奶油
of 30 克 橄欖油 - 700 克 番茄, 對半切
- 70 克 濃縮番茄泥
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
-
1
茶匙 乾燥奧勒岡
of 1 茶匙 義大利綜合香料 - 500 克 水
-
1
塊 高湯塊 (蔬菜或肉類皆可)
of 1 滿茶匙 高湯醬 (蔬菜或肉類皆可) - 100 克 鮮奶油
- 2 - 4 片 新鮮羅勒葉
- 1 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g