Apparaten en accessoires
Migas alentejanas com entrecosto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 doses
Ingrediënten
-
sobras de pão fatiado muito fino350 g
-
entrecosto500 g
-
dentes de alho4
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa de pimentão20 g
-
banha40 g
-
vinho branco50 g
-
folha de louro1
-
azeite30 g
-
bacon cortado em pedaços100 g
-
coentros15 g
-
água950 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
36 g
Calorieën
3140 kJ /
751 kcal
Vetten
44 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Fevereiro 2020
22 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Sela de borrego com migas de espargos
9u. 25min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1u. 5min
Xarém de conquilhas
3u.
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Ervilhas com ovos escalfados
1u.
Ensopado de borrego
1u.
Migas de batata à alentejana
45min
Pipis
1u.
Peixinhos da horta
50min
Azevias de grão
50min
Açorda de marisco
30min