Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kavanozun Hazırlanması
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 1 tk karbonat
- 1 tutam tuz
- 90 g esmer şeker (bk.çeşitlemeler)
- 90 g toz şeker
- 75 g yulaf ezmesi
- 150 - 200 g damla çikolata (bkz. öneriler)
Yulaflı Kurabiye Hazırlık ve Pişirme
- 80 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 yumurta, büyük boy (63-73 gr)
- Voeding
- per 20 porsiyon
- Calorieën
- 12754.7 kJ / 3048.4 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 462.1 g
- Vetten
- 111.8 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2331.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Karamel Şekerlemesi
2h
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 dk
Chai Tea Latte Tozu
15min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 dk
Çikolatalı Kurabiyeler
30 dk
Yulaflı Kurabiye
1 godz. 5 min
Muzlu Kek (Banana Bread)
1 Std. 50 Min
Tereyağlı Bisküvi
50 dk
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 Std. 20 Min