Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 170 g de beurre, coupé en morceaux (150 g préalablement congelés et 20 g pour le caramel)
- 1 pincée de sel
- 65 g d'eau, froide et 3 c. à soupe pour le caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 4 bananes, coupées en deux dans la longueur
- 5 c. à soupe de rhum (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1951.5 kJ / 467.7 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 37.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banoffee
2 godz. 35 min
Tarte à l'ananas
3 Std.
Tarte Tatin
1 Std.
Dinde au sirop d'érable
4 Std.
Quindim (flan coco brésilien)
3 Std.
Gâteau cubain au rhum et à la banane
1 Std.
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Tarte à la mangue et au citron vert
2 Std. 30 Min
Gâteau basqu'ô fraises
1 Std. 45 Min
Flan pâtissier aux prunes
2 Std. 5 Min
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min