Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cukru
- 350 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 120 g mleka, w temp. pokojowej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2124.9 kJ / 507.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 30.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 15.2 mg
Alternatieve recepten
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Ganache czekoladowy
3óra 20p
Biszkopt
1h 50 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Biszkopt czekoladowy
4 Std.
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Frużelina tropikalna do tortów
10 Min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min