Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 3 - 4 jabłka, kwaśne, bez gniazd nasiennych, pokrojone w ćwiartki (ok. 180 g każde)
- 3 jajka
- 150 g cukru
- 30 g brandy (opcjonalnie)
- 200 g mąki pszennej
- 1 łyżka proszku do pieczenia (15 g)
- 1 szczypta soli
- cukier puder, do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1485.7 kJ / 355.1 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 183.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2h 20 min
Ciasto z jabłkami
1h 20min
Ciasto bananowe z czekoladą
1 godz. 35 min
Ciasto cytrynowe
2h
Ciasto bananowo-kakaowe z orzechami
1 Std. 10 Min
Ciasto jogurtowe
1h 40 min
Jogurtowy placek ze śliwkami
1h 20min
Ciasto piaskowe z jabłkami
1 Std. 10 Min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1 Std. 10 Min
Ciasto kakaowe z wiśniami
2 godz. 15 min
Ciasto ucierane z owocami
1 Std.
Ciasto drożdżowe z kruszonką
1h 30min