Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1 šalotka (cca 30 gramů)
- 40 gramů másla
- 10 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. Carnaroli, Arborio), 14 - 15 minut doba varu
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 820 gramů vody
-
1
kostka bujónu (pro 0,5 l vody), nebo zeleninového bujónu
of 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové nebo zeleninové - ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Houbové rizoto
40min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Houbové rizoto s mascarpone
30 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Milánské rizoto
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Rizoto s krémovou rukolou
40min