Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 gramů vody, pokojové teploty
- 4 vejce (53-63 gramů každé), chlazené
- Voeding
- per 1 kus
- Calorieën
- 332 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Vejce obarvená naoranžovo
55 min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Těstoviny, vařené
20min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Rýže, vařená
25 min
Boloňské špagety
30min
Vařené brambory
30min
Volská oka v páře
15 min
Bramborová kaše
50 min
Šlehačka
10 min