Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 gramů žampiónů, napůl nebo na čtvrtiny
- 500 - 600 gramů vody
- 200 gramů mléka
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
of 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů smetany
- 4 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- 40 gramů čerstvého sýru (optioneel)
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Drožďová polévka s pórkem
40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 Min
Pórkový krém
40min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Kulajda
40min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Krémová květáková polévka
30min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min