Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Laugenbrezel, in Scheiben (ca. 5 mm)
- Olivenöl zum Beträufeln
- 90 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 200 g Bergkäse, in Stücken (2 cm)
- 80 g Rapsöl
- 20 g Weißweinessig
- 1 geh. TL süßer Senf
- 1 geh. TL körniger Senf
- 60 g Gurkenwasser
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Leberkäse-Aufschnitt, in feinen Streifen
- 100 g Radieschen, in feinen Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen-Toast
20 min
Leichter Wurstsalat
10 min
Maultaschensalat
30 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Bavarian Wrap
10 min
Weißwurstsalat
30 min
Strammer-Max-Salat
30 min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1h 20 min
Obatzter mit Bier
10 min
Deftiger Westernsalat
1h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min