Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis
- 200 g de fraises, équeutées
- 30 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 75 g d'eau
La crème
- 5 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 1 pincée de sel
- 12 biscuits à la cuillère (voir "Conseil(s)")
- 300 g de fraises, coupées en lamelles et quelques-unes pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2043 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Charlotte aux framboises
3 godz. 40 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Tiramisu à l'italienne
4h 40min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min