Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
印度黑豆汤
-
200
克 印度黑豆 (urad dahl)
of 200 克 干燥红豆 (urad dahl) - 水 ,浸泡用
- 20 克 油
- 6 瓣 蒜头
- 20 克 姜 ,切片
- 170 克 黄洋葱 ,切角后切块
- 20 克 番茄泥
- 400 克 牛奶
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 2 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 辣椒粉
- 400 克 罐装番茄碎
- ¼ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 30 克 黄油
烤花耶菜
- 600 克 白花椰菜 ,切朵
- 30 克 油
- 2 茶匙 孜然籽
- 2 茶匙 姜黄粉
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 稀奶油 ,装饰用
- 新鲜香菜叶 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 22.1 g
- Natrium
- 335 mg