Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels
1 Std. 50 Min
Panure
5min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Petits pains au lait
2h 5min
Guimauve
2 Std. 30 Min
Pâte à pizza
1 godz.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pesto de roquette et piments rouges
5min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min