Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels
1 godz. 50 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Petits pains Varoma
2 Std. 15 Min
Glace au citron
12h 30min
Brioche
9 Std. 30 Min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Granola
1h 40min
Polenta
1h
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35 min
Guimauve
2h 30 min
Cake marbré - Varoma
1h 10 min