Apparaten en accessoires
Sauce caramel
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g de sucre brun250 g de sucre
-
200 - 250 g de crème entière
-
1030 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
30 g de beurre froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1 g
Calorieën
2136 kJ /
510 kcal
Vetten
28 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gratin de pommes de terre
1u. 10min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25min
Crème anglaise
15min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz basmati
35min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Génoise
1u. 50min
Sucre vanillé
72u.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Sauce au caramel
1u. 30min
Sauce au caramel
1u. 30min
Sauce caramel
1u. 30min