Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g vinho tinto
- 800 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 500 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 1 c. chá de orégãos
- 10 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
- 350 g massa tipo macarronete riscado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2062.6 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1030.2 mg
Alternatieve recepten
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2 godz. 10 min
Strogonoff
1h
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2sa 45 dk
Guisado de frango com chouriço e batata
50 min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1h
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10p
Refogar 200 g de cebola e alho
20p
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15p
Arroz agulha
35p
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min