Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 25 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 15 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 huevo
- 40 g de almendra molida
- 1 pellizco de sal
- 2 bombones de chocolate
- 300 g de agua
- frutos rojos frescos variados, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1617 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 120.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al horno con cintas de calabacín
Geen beoordelingen
Coulant de chocolate
25 min
Tarta helada de limón sin gluten
6h 50min
Refresco de lima, jengibre y miel
5 Min
Postre de fresas frescas
20 min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Ombre cake tres chocolates
1h 30min
Pastel de Halloween Jack Skellington
4 Std. 15 Min
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4 Std. 10 Min
Menú: Pisto con arroz y huevos. Peras con chocolate
45 Min
Fantasmas de merengue
4h
Minicupcakes de Navidad
1h