Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 20 g soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 5632 kJ / 1340.9 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 120.4 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron jajeczny
1 godz.
Jogurt grecki
12h 15min
Majonez
5 min
Domowa ricotta
1h 15min
Musztarda
36h 10min
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12h 15min
Miękki ser kozi w ziołach
18u.
Masło klarowane
15 min
Twaróg śmietankowy
3h
Marynowany ser typu feta
170u.
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 godz.
Kiełbasa słoikowa
26h 30min