Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 20 g soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 5632 kJ / 1340.9 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 120.4 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Musztarda
36 godz. 10 min
Miękki ser kozi w ziołach
18h
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12 godz. 15 min
Meksykański ser queso fresco
4h
Ser typu mascarpone
22h
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Paneer
4h 5min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Twaróg śmietankowy
3u.
Domowa ricotta
1 Std. 15 Min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 Std.
Majonez
5 Min