Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 29u.
300 g

Ingrediënten

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Eiwitten 22.7 g
Calorieën 1877.3 kJ / 447 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 40.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...