Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 559.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne z czerstwego chleba
1h 45min
Kawa przelewowa (Drip coffee)
5min
Jajka z boczkiem i szpinakiem z Varomy; Fasola w sosie pomidorowym na ciepło
55min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Nadziewany kurczak na Varomie
1h 45min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Jajka w koszulce na Varomie
30min
Jajka sadzone na parze
15min