Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água fria
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de centeio tipo 70
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (ver dica) (optioneel)
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 9175.1 kJ / 2192.9 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 443.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 38.5 g
- Natrium
- 4684.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1ωρ. 30 λεπτ.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão rústico
2 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min