Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água fria
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de centeio tipo 70
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (ver dica) (optioneel)
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 9175.1 kJ / 2192.9 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 443.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 38.5 g
- Natrium
- 4684.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de leitelho
18 godz.
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min