Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek -
200 - 300
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
of 200 - 300 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 386 kJ / 92.3 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 3.3 mg
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min