Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sucre à la cannelle
- 80 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d’env. 5 cm chacun)
Bananes à la sauce coco-cannelle
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 2 bananes bien mûres (env.100-120 g chacune) coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco pressée à froid
- ½ c. à soupe de chips de noix de coco, grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Sirop de gingembre
1 Std.
Yogourt nature
12 Std.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1 Std.
Soupe froide avocat-coco
10 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Mini pizzas aux herbes aromatiques
Pas d’évaluation
Pappardelle roquette et ricotta
1 Std.
Veau à la sauce au thon
13h
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Fougasse aux olives
2h 20 min