Apparaten en accessoires
炒三丁浇头
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切1×1厘米的丁250 克
-
蛋清20 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
料酒5 克
-
油60 克
-
姜2 片
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
茭白 切1×1厘米丁100 克
-
笋 切1×1厘米丁100 克
-
毛豆60 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1863 mg
Eiwitten
32.9 g
Calorieën
2749 kJ /
657 kcal
Vetten
52 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常盖浇饭
10 recepten
China
China