Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 10 g oleju
- 3 goździki
- 1 - 2 szczypty kolendry, mielonej
- 1 łyżeczka kminku, mielonego
- 1 płaska łyżeczka soli
- 140 g brązowego cukru
- 80 g czerwonego octu winnego
- Voeding
- per 100 gram
- Calorieën
- 822.2 kJ / 196.5 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 539.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5min
Tatar z suszonych pomidorów
15min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Czeska pasta piwna
1h 10min
Chutney śliwkowy
1h
Chutney BBQ z whisky
1h 35min
Orientalny chutney z moreli
1h 30min
Sos gribiche
20min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Krem z parmezanu
10min
Pasta z bakłażana
55min
Sos holenderski
15min