洋葱牛肉球

洋葱牛肉球

2.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 20min
6 人份

Ingrediënten

  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮切块
    450 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    20 克
  • 牛肉肉糜
    200 克
  • 洋葱 切末
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 面粉
    200 克
  • 蛋液
    适量
  • 面包糠
    适量
  • 油炸用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 89.1 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 1122 kJ / 268.2 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 41.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...