Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette fritte
40min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Quiche di patate e cipolle
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Focaccia morbida
4h
Gratin di patate
50min
Keftedes (polpette greche)
2j 30 menit
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Rösti di patate
1h
Parmigiana di patate
2h
Läckerli di Basilea
2h