Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla saporita
45min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Brutti ma buoni di patate
55 min
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Torta salata a formaggio Brie
50min
Wurstel panati (senza glutine)
30min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Parmigiana di patate
2h
Patate gratinate al formaggio
2h
Rösti di patate
1 Std.
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min