Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
里考塔乳酪土豆丸子
- 200 克 里考塔乳酪
- 5 克 橄榄油
- 30 - 50 克 面粉 ,看乳酪状态添加
- 10 克 奶油
- 40 克 蛋清
- 适量 水 ,煮丸子
- 1 小撮 盐
青豆泥
- 160 克 热水
- 15 克 橄榄油
- 25 克 洋葱 ,切末
- 140 克 冷冻豌豆 ,提前解冻
- 20 克 土豆 ,切1×1厘米块
蒸海鲜
- 500 克 水
- 4 - 6 只 新鲜青口,洗净
- 70 克 虾仁 ,取出虾线,一切二
- 3 - 4 根 芦笋 ,切片
组合
- 特级初榨橄榄油 ,装饰用
- 4 - 6 颗 樱桃番茄 ,一切四装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2658.7 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 473.6 mg