Erbazzone reggiano

Erbazzone reggiano

4.3 60 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 50 g di strutto di maiale
    50 g di burro
  • 200 g di acqua
  • 450 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
  • 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
  • 100 g di pancetta di maiale
  • 120 g di cipollotti a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.7 g
Calorieën 2402 kJ / 574 kcal
Vetten 26 g
Vezels 6.7 g
Koolhydraten 65.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...