Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
-
50
g di strutto di maiale
of 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g di pancetta di maiale
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Pasta brisée
10 min
Sformato di verdure
1 godz. 35 min
Pasta sfoglia veloce
2j
Pane rustico
2j
Frittelle di patate
45 Min
Verdure ripiene
1j 20 menit
Grissini stirati
2j
Cannelloni spinaci e ricotta
1j 30 menit
Piadina romagnola
15min
Torta salata con verdure di stagione
1j 25 menit
Erbazzone reggiano
2j
Soufflé al formaggio
55 Min