Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
-
50
g di strutto di maiale
of 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g di pancetta di maiale
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Pasta brisée
10 Min
Frittelle di patate
45 min
Testaroli di farro alle noci
45 min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Torta pasqualina
2h 5 min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Quiche Lorraine
45 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Sformato di verdure
1h 35 min
Piadina romagnola
15 min