Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 新鲜欧芹 ,只取叶片
- 1 个 蒜瓣
- 50 克 特级初榨橄榄油
-
100
克 新鲜牛肝菌菇 ,切片
of 30 克 干牛肝菌菇 ,温水浸泡20分钟,沥干水份,切片 - 100 克 新鲜白蘑菇 ,切片
- 1 ¼ 茶匙 盐
- 1200 克 水
- 300 克 意大利宽面 (长型意大利面)
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,适量调味
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.6 g