Patate viola con crema di piselli

Patate viola con crema di piselli

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 800 g di patate, tipo Royal Blue delle stesse dimensioni
  • olio per friggere
  • 10 fette di sanguinaccio (circa 200 g)
  • 10 fette di salsiccia Fleischwurst (circa 200 g)
  • 200 g di piselli surgelati scongelati
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di latticello
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 200 g di panna acida (20% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24 g
Calorieën 2763 kJ / 660 kcal
Vetten 47 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...