Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 150 g Cornflakes (gezuckert)
- 120 g Butter, weich, in Stücken
Joghurtcreme
- 8 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 180 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, Schale von ½ dünn abgeschält, Saft ausgepresst (65 g)
- 400 g Schmand
- 500 g Joghurt, 3,5% Fett
Heidelbeerpüree
- 5 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 1 Glas Heidelbeeren (Gesamtgew. 540 g)
- 80 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiegelei-Kuchen
1 godz. 15 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Himbeer-Schoko-Schnitten
9 godz. 20 min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45 min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10 min
Himmlisches Manna
2h
Brombeer-Cheesecake
5h 30 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35 min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Zitronen-Joghurt-Torte
9 Std.
Eierlikör-Candy Cake
3 Std.