Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 80 g Kuvertüre, Zartbitter, in Stücken
- 120 g Butter, in Stücken
- 50 g Mandelstifte
- 75 g Cornflakes
Creme
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Bananen, reif, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Mascarpone
- 500 g Magerquark
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 2 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Belag
- 1 Glas Sauerkirschen (ca. 600 g)
- Wasser zum Auffüllen
- 35 g Zucker
- 1 Päckchen Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Zitronen-Joghurt-Torte
9 Std.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6h 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
6h 30min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Spiegelei-Kuchen
1h 15 min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min