Puten-Döner mit Petersiliendip

Puten-Döner mit Petersiliendip

4.7 4.3K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

Petersiliendip
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Crème fraîche
    200 g
  • Frühlingszwiebel in feinen Ringen
    1
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Puten-Döner und Fertigstellung
  • Öl
    20 g
  • Zwiebel halbiert, in Ringen
    50 g
  • Putengeschnetzeltes
    300 g
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    ½ TL
  • Kümmel
    1 Prise
  • Basilikum, getrocknet
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Fladenbrot in 4 Stücken
    ½
  • Tomate in Scheiben (5 mm)
    1
  • rote Paprika in mundgerechten Stücken
    ½
  • Eisbergsalat in Streifen
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1723 kJ / 412 kcal
Vetten 21 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...