Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersiliendip
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- 1 TL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Puten-Döner und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Zwiebel, halbiert, in Ringen
- 300 g Putengeschnetzeltes
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Salz
- ½ TL Knoblauch, gemahlen
- 1 Prise Kümmel
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Fladenbrot, in 4 Stücken
- 1 Tomate, in Scheiben (5 mm)
- ½ rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 80 g Eisbergsalat, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Hähnchen mit Paprikagemüse
1h
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35 Min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Greek Wraps
25 min
Curry-Nudeln mit gebratenem Schweinefilet
45min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25min
Currywurst
20 min
Hähnchen mit Gemüsereis
45min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Club Sandwich
1h
Gyrostaschen mit Tzatziki
15min