Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 50.3 mg
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt
12h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min