Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 1 huevo
- 20 g de harina de repostería
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Brioche
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 50 g de almendra molida
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 - 2 cucharadas de jalea de manzana (para pintar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Kugelhopf alsaciano
4h
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Galletas Springerle
10h
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Panecillos de San Ignacio
25h
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3h
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Cake de pasas al ron
10h
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Panettone de avellanas y marron glacé
18h 10min