Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig:
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung:
- Butter zum Einfetten
- 1 altbackenes Brötchen (ca. 50 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Speckwürfel
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- Salz nach Geschmack
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Ofenschlupfer
1 godz. 5 min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Apfelstrudel
1h 20 min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Rohrnudeln
1h 50 min
Kas-Press-Knödel
45min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Strudelgrundteig
45min