Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g masła klarowanego, podzielonego na kawałki
- 130 g białego maku, plus dodatkowa ilość do posypania
- 2 jajka, rozm. L (ok. 130 g)
- 2 żółtka, rozm. L
- 110 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 180 g cukru pudru
- 80 g miodu, płynnego
- 1 laska wanilii, tylko ziarna
- 10 g skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 350 g mąki pszennej, typ 500
- 1 szczypta soli
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 732.1 kJ / 174.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 73.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13 Std. 50 Min
Ciasteczka amaretti
1h 10min
Babeczki makowo-marcepanowe
2h 20min
Grecka bougatsa z kremem
4h 45min
Bajaderki
1h 15 min
Brownie z tahini
45min
Portugalski placek - Folar
8 Std. 40 Min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 Std. 40 Min
Makaroniki migdałowe
35 Min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1h 20 min
Marcepanowe batoniki
2u. 40min
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2 Std. 50 Min