
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 800 g de légumes mixtes (poireaux, carottes, citrouille, patates douces...), en morceaux
- 25 - 30 g d'huile d'olive
- 170 - 200 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 700 - 800 g de légumes mixtes (courgettes, carottes, citrouille, patates douces...), en morceaux (2-3 cm)
- 750 - 850 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenVelouté de courgette
25min
Velouté de légumes
35min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1u.
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe turque Ezogelin
1u. 5min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1u. 10min
Crème de champignons
20min
Velouté de tomate
30min
Soupe à l'oignon
1u. 10min
Minestrone
45min
Velouté de potiron et crevette
35min