Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 150 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 4 Stücke Roastbeef (à 150 g)
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2253 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24 Std.
Biermarinade zu Nackensteaks
4h 20 min
Exotische Marinade zu Hähnchen
5h
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25 min
Süß-scharfes Mangodressing
10 Min
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45min
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30min
Spareribs vom Grill
6 godz. 45 min
Honig-Senf-Spareribs
4h 20 min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5min