Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 35 克 蠔油
- 5 克 糖
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 50 - 70 克 地瓜粉 (裹粉用)
- 300 克 南瓜 ,帶皮去籽,切塊(約3公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 60 克 紫蘇梅 ,略切碎
- 10 - 15 克 蜂蜜
- 120 克 水
- 1 茶匙 白芝麻
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.9 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 2.7 g